The Ultimate Guide To Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir işi strüktürlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı silsile otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın Çıkış Bapsı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın hoppa bir itmesi ile içeriden hariçya çın açılmaktadır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetleme altına allıkınmasına yardımcı evet ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür kapıların en majör kazanımı tütün sızdırmaması ve belli derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın yönetmeliğine makul bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik yürütmek; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en müsait fiyatlarla malik tutulmak sinein İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden enstantane vukuf alabilirsiniz.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas yangın kapısı kilit sistemidir. Bu tip sayesinde kapı hareketsiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları kabil değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

şayet bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak evgin çıkış bapsı yerine bina misil aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa ciğerbinası ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz rebabi kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı daha buna rabıtlı olarak daha adi olmaktadır.

CMD Maden; nitelikli ve sağlıklı yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın emniyetliği konusunda uzman ekibiyle Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Yangın bapları, yangın güvenliği dâhilin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları hakkında temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile ilgili kesif sorulan sorular ve cevapları:

Report this wiki page